Veelgestelde vragen

Los van het jarenlang kleurbehoud van de bloemen, kan je samen met ons kijken naar een tijdloze combinatie voor jouw interieur. Hierbij is een zijden boeket een duurzame optie.

Al onze zijden boeketten zijn door een ervaren bloemist geschikt, het enige dat je hoeft te doen is uitpakken en genieten!

Bij al onze zijden boeketten geven we duidelijk aan welke maat we hiervoor gebruiken. Heb je een vaas in een andere maat? Vermeld dit dan eenvoudig in de opmerkingen, dan passen wij het boeket voor je aan.

Alle genoemde prijzen op onze website zijn exclusief vaas. Uiteraard kun je deze in de gewenste kleur gemakkelijk bijbestellen. We zorgen ervoor dat je de prachtige combinatie direct thuis kunt plaatsen.

Voor het zelf samenstellen van je zijden boeket kun je langskomen bij ons in de winkel. Maak bij voorkeur een afspraak via het contactformulier.

Aangezien wij niet aangesloten zitten bij een overkoepelende organisatie, is het bij ons niet mogelijk om een vers boeket landelijk te laten bezorgen.

Onze zijden boeketten worden binnen 5 werkdagen bezorgd, dit gaat via PostNL. Onze verse boeketten worden als ze voor 12:00 besteld zijn, dezelfde dag nog bezorgd.

Niet tevreden over je bestelling? Dan kun je op eigen risico je zending retour sturen naar ons. Je krijgt het volledige bedrag minus de €7,95 verzendkosten teruggestort. Bekijk ons verzend-, en retourbeleid.

LET OP! Boeketten die op maat geknipt zijn kunnen niet retour.

Wij zijn per direct op zoek naar bloembinders (full-time)!