Zakelijk

De juiste aankleding voor uw bedrijf is allesbepalend. Door het gebruik van stijlvolle items zorgt u voor een luxe uitstraling en straalt uw restaurant of kantoor warmte uit. Bij Groen-Flora is alles mogelijk, wij komen vrijblijvend langs om een van de volgende opties te bespreken:

  • Kunstplanten

Beplanting is iets wat we vaker zien bij kantoren of bedrijfspanden. Helaas zien we toch vaak dat echte planten niet erg lang mee gaan. Dit komt mede door de soms wat donkere plekken waar ze staan, of wellicht is het de collega die ook deze week het watergeven vergeten is…. Met kunstplanten hebben we hier gelukkig geen last van. De planten vragen geen onderhoud, blijven er jarenlang als nieuw uitzien en zijn ook nog eens een duurzame oplossing. Dit betekend dus geen omkijken voor u en uw collega’s. Als onze kunstplanten zijn goed te combineren met ons brede assortimenten aan potten en bakken.

  • Zijden bloemen

Bent u opzoek naar meer kleur? Een opgemaakte bloesemboom? Of een mooi boeket voor op de toonbank? Wij maken zijden arrangementen van de hoogste kwaliteit voor uw bedrijf op maat. Een goed binnenkomen is erg belangrijk, dit is het eerste visitekaartje van uw bedrijf naar de klanten toe. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u een echte “eyecatcher” heeft staan, waar de mensen over navertellen. Onze zijden bloemen van Silk-ka zijn niet van echt te onderscheiden, behouden jarenlang de originele kleur, stralen luxe uit en zijn ook nog eens een duurzame oplossing.

  • Styling

Met behulp van onze ervaren collega’s kijken wij samen naar een items die passend zijn bij uw bedrijf. Dit kan gaan over volledige aankledingen doormiddel van potten, kunstplanten en zijden bloemen, maar ook over specifieke details die nog ontbreken in de aankleding van uw bedrijf.
Neem eventueel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Samen zorgen wij ervoor dat uw restaurant, bedrijfspand of kantoor een onvergetelijke uitstraling zal krijgen.

Op maat gemaakt

Bij Groen Flora kunt u afspraken maken over de periodieke levering van bloemen. Onze ervaren bloemisten maken met uitsluitend verse bloemen prachtige boeketten. Deze worden eventueel afgestemd op uw interieur en indien gewenst, geleverd in vazen.

Planten geven energie en leven aan hun omgeving. Onze stylisten bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden. Zo sluiten uw wensen perfect aan op uw interieur.

Speciale gelegenheden

Opent u een nieuw pand? Geeft u een groot feest of organiseert u een bijzonder evenement? Met onze ervaring en kennis kunnen wij bijna elke wens voor u in vervulling laten gaan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn per direct op zoek naar bloembinders (full-time)!